06 juni 2008

Hoeren in Haarlem!

Dat we momenteel niet veel aan Nieuw Gehoer doen wil niet zeggen dat we niet op de beurs in Haarlem staan met leuke nieuwe boekjes. Kom ook kijken hoe wij drinken, euh, signeren!

Verkrijgbaar in Haarlem :


Paul Stellingwerf komt met Zieke Hond Volume 1 en vast nog wel wat buttons.


Mattt Baay heeft Bunbun buttons en schilderijtjes en ook nog eens 2 nieuwe smallpress boekjes : "Zuper Violence, Zuper Sex and Zuper Bunbuns" en "Violence, Sex and Bunbuns in
Color"
(verder zijn "24 hour Violence, 24 hour Sex and 24 hour Bunbuns" en "More Violence, More Sex and More Bunbuns" ook nog steeds voorradig.)


Menno Kooistra komt, in tegenstelling tot de berichten, NIET met een “Best of Menno” boekje en ook NIET met een reeks geschilderde abstracte naakten. Wél met een verzameling unieke ansichtkaarten en ingelijste cartoons en prenten.
Verder heeft hij nog duizend Trui boeken vanwege de grote vraag. Misschien krijg je er wel een trui-button bij?
(deze zijn overigens ook los te koop.)


Hallie Lama komt met het derde "Walhallie" boekje, heel toepasselijk "Boekje Drie" genaamd, en de 24 hour comic "de Olijke Paling" met versch coverwerk.
"Walhallie, boekje twee" is ook nog verkijgbaar.

Verder bij onze stand verkijgbaar :

de nederhorrorstripbundel "Bloeddorst" en natuurlijk nog enige exemplaren van "Nieuw Gehoer" 1 & 2.

Dus komt dat zien, komt dat zien!UPDATE : Weekendhoer Stephan Brusche komt ook met een boekje, een bundeltje van zijn wekelijkse stripje, "Mijn Wekelijkse Stripje" genaamd. Dat klinkt alleen al beter als titel dan "Boekje Drie", dus dat belooft wat!..en dan heeft ie verdorie nog buttons ook!

meer info hier

Geen opmerkingen: